maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeinen!


Vuoden viimeinen postaus! Vuoden 2012 aikana on tapahtunut kaikenlaista, mutta en ala niitä sen tarkemmin tässä kertaamaan. Kaiken tärkeänhän voi nähdä tätä blogia selaamalla. Vuosi 2013 ja uudet kujeet odottavat!

Tämä on ollut aika lailla tavallinen päivä. Kissat ovat karanneet, kehränneet, syöneet, leikkineet ja jopa heittäytyneet riiviöiksi, kuten Vanamo tuossa yläpuolella.


"Mulle tehtiin jäynää, kun nukuin. Hmph!"
"Mua saa rapsuttaa ihan reilusti."



"Tää nojatuolin selkänoja on ollu mun lempinukkumapaikka pennusta asti."

Oikein hyvää ja mukavaa Uutta Vuotta kaikille! Mjau! :3 T. Tiikerit & henkilökunta

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulukuvaukset...

Kuten jo tuossa kerroinkin, yritettiin ottaa kisuista jouluisia kuvia. Se olikin haastavaa hommaa! Vanamo nyt yleisesti ottaen vihaa kuvaamista ja vaivaantuu siitä, ja jos suostuukin pysymään paikoillaan, niin ei vahingossakaan katso kameraan! Poju pysyy enemmän aloillaan, mutta on myös sen verran eläväinen ettei kuvaus mitenkään helppoa ole. Lopulta saatiin yksi ainut hyvä kuva Pojusta, Vanamosta ei ainuttakaan, kun se häipyi paikalta lahjonnasta huolimatta.

Ainoa onnistunut kuva :D
Mutta mitä tapahtui ennen tuota kuvaa, tässäpä teille omituisia, hauskoja ja kissoja hyvin kuvaavia otoksia!

Vanamo päättää hakea herkun itse ja nousee ylös
Vanamo poistuu paikalta osa 1
Poju poistuu paikalta
Poju heiluu kuin heinämies
Poju päättää ottaa herkun omin tassuin
Tarvitseeko tästä kirjoittaa mitään?!
Vanamo poistuu paikalta osa 2
Näin siis meillä kuvaukset sujuvat yleensä... Mitenköhän sen temppupostauksen kanssa käy kun tarvitaan tempuista kuvia... :D

tiistai 25. joulukuuta 2012

Ulkoasu ja kuusenkiusaajat

Miau! Kas niin, uusi, talvinen (luultavasti väliaikainen) ulkoasu on nyt otettu käyttöön! Täällä blogissa on ollut vähän hiljaiseloa, mutta meillä on kyllä sattunut ja tapahtunut entiseen malliin... Rauhallisia välipäiviä tässä vietetään ihan perheen kesken kotosalla.

Kissat saivat joululahjaksi uuden, rapisevan leikkiputken, johon on neljä sisäänkäyntiä. Kuva tulossa myöhemmin! Se toimii niin leikki- kuin loikoilupaikkanakin. Tähän mennessä tosin vain Vanamo on uskaltautunut menemään läpi kahdesta pienemmästä kulkuaukosta. Ehkä Poju ei vain yksinkertaisesti mahdu niistä? Taitaa ottaa mahan kohdalta kiinni...

Kissat, varsinkin Poju, aiheuttavat harmia "kiusaamalla" joulukuusta. Neulaset ropisevat ja koko puu tärisee leikkien lomassa, ja koristeita olisi niiiin kiva tiputella alas. Tänä vuonna tosin osasimme varautua koristeiden tiputtamiseen ja yritimme laittaa ne korkeammalle.

Voisin laittaa kuvia meidän epätoivoisista joulukuvausyrityksistä tässä joku päivä. Mutta eipä muuta kuin rauhallista joulunaikaa kaikille!