tiistai 25. joulukuuta 2012

Ulkoasu ja kuusenkiusaajat

Miau! Kas niin, uusi, talvinen (luultavasti väliaikainen) ulkoasu on nyt otettu käyttöön! Täällä blogissa on ollut vähän hiljaiseloa, mutta meillä on kyllä sattunut ja tapahtunut entiseen malliin... Rauhallisia välipäiviä tässä vietetään ihan perheen kesken kotosalla.

Kissat saivat joululahjaksi uuden, rapisevan leikkiputken, johon on neljä sisäänkäyntiä. Kuva tulossa myöhemmin! Se toimii niin leikki- kuin loikoilupaikkanakin. Tähän mennessä tosin vain Vanamo on uskaltautunut menemään läpi kahdesta pienemmästä kulkuaukosta. Ehkä Poju ei vain yksinkertaisesti mahdu niistä? Taitaa ottaa mahan kohdalta kiinni...

Kissat, varsinkin Poju, aiheuttavat harmia "kiusaamalla" joulukuusta. Neulaset ropisevat ja koko puu tärisee leikkien lomassa, ja koristeita olisi niiiin kiva tiputella alas. Tänä vuonna tosin osasimme varautua koristeiden tiputtamiseen ja yritimme laittaa ne korkeammalle.

Voisin laittaa kuvia meidän epätoivoisista joulukuvausyrityksistä tässä joku päivä. Mutta eipä muuta kuin rauhallista joulunaikaa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tiikerit kiittävät kommentistasi, sillä jokainen kommentti ilahduttaa ja on toivottu! :)