lauantai 19. toukokuuta 2012

Kissojen kuulumisia

Niin vaan se kesä tulee ja siksi onkin pakko kirjoittaa pitkän tauon jälkeen meidän kuulumisia. Täällä äänessä tällä kertaa kisujen omistaja. Ensin kerron Miio-hölmöläisen seikkailuista.
Oltiin mummolassa kylässä, ja kissat+koira oli tietysti mukana :) No, Miio sitten päätti tutustua yhteen kauniiseen kynttilään, joka paloi lipaston reunalla. Se tutustui vähän liiankin tarkasti ja liian läheltä, koska lopputulos oli...kärähtänyt tiedemies. Tuollaisen lempinimen se sai, koska se näytti niin hauskalta. Miio oli siis polttanut pari tuntokarvaa silmien yläpuolelta, ja näytti tosi hauskalta :D Tässä kuvia kärähtäneestä tiedemiehestä:
Kihartuneet tuntokarvat paljastivat uhkarohkean tiedemiehen kämmin ;)

Toinen juttu tapahtui tässä pari päivää sitten. Miio on verenhimoinen metsästäjä: se saalistaa jatkuvasti kärpäsiä, perhosia, hyttysiä, ihmisiä... kaikkea liikkuvaa. Pari päivää sitten huomattiin, että Miio oli yrittänyt saada saaliikseen vähän turhan pisteliästä tavaraa! Sen toinen poski oli aivan turvonnut ja kuuma. Joku, ilmeisesti kimalainen oli    näyttänyt Miiolle taivaan merkit.. No tilannetta seurailtua huomattiin että turvotus alkoi laskemaan pikkuhiljaa. Mutta kyllä nauratti!
Ja ei, Miio ei oppinut mitään tapahtuneesta. Se saalistaa edelleen kimalaisia.
Vähän huono kuva, mutta kuvapa kuitenkin:
Eli oikeanpuolimmaisessa poskessa turvotusta, auts.

Kissat ovat ottaneet kaiken irti näistä lämpimistä päivistä. Tässä vielä pari posetuskuvaa:
Komea prinssi<3

Prinsessakisu<3
Loppuhuipennus, lentäjän poika esittäytyy:


   
Miau ja heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tiikerit kiittävät kommentistasi, sillä jokainen kommentti ilahduttaa ja on toivottu! :)